Ingrediënten:

  • Deeg:

500 gr.
700 gr.
2 p.
2 eetlepels
3 dl.
4
300 gr.

  • Glazuur:

300 gr.
4 à 6
theelepeltjes
100 gr.

 

 

hulster willibrorduskoeksuiker
zelfrijzend bakmeel
vanillesuiker        
cacao
melk
eieren
gesmolten boter

 

poedersuiker
poederkoffie
gesmolten boter
gemalen kokos

Bereiding:

  • Deeg:


    temp:
    tijd:

 

Alles mixen en uitsmeren op een ingevette bakplaat
oven voorverwarmen
bakplaat in het midden van de oven plaatsen
gasstand 3 ½ of elektrische oven ± 175 º C
20 à 30 minuten

  • Glazuur:

Poedersuiker en poederkoffie mengen met een beetje warm water.
Daarna aanmaken met de gesmolten boter
Dit over de afgekoelde koek smeren en garneren met gemalen kokos.

 

Smakelijk eten!