080130 pinkstervoettochtVriendelijk ontvangen... durf jij?
Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de Franciscaanse Pinkstervoettocht.
Dit is een mooie gelegenheid om op een ongedwongen en actieve wijze kennis te maken met de Franciscaanse Beweging. De tocht vindt plaats van vrijdagavond 9 mei tot maandagmiddag 12 mei. Dit jaar overnachten we in het Stayokay hostel in Bakkum, pal gelegen aan de Noord Hollandse duinen. Vanuit dit punt maken we dagtochten van circa 16 kilometer, ofwel 8 kilometer voor wie minder willen of kunnen lopen. Er is een avondprogramma met workshops en gezelligheid. Elke dag begint met een wegzending in de kapel.

De voettocht is bedoeld voor iedereen van jong tot oud. Voor de jongste kinderen is er een crèche, voor de oudere kinderen zijn er een kinder- en een tienergroep. Tevens is er een groep voor jongvolwassenen (16+). Indien nodig worden ouders ingeschakeld om een dagdeel te helpen bij het begeleiden van de kinderen. Eenvoud, aandacht en toewijding zijn kernwoorden tijdens deze tocht, met gezamenlijke verantwoordelijkheid en taakverdeling.

De organisatie staat garant voor een uiterst vriendelijke ontvangst en een fijne, warme sfeer. Samen verkennen we onze grenzen in hoeverre wij ons door anderen durven laten ontvangen. Hoe gaan we om met het onverwachte of ongewenste dat op ons pad komt?
We verdiepen ons in de beweegredenen van Franciscus van Assisi om zijn broeders op het spoor van ‘vriendelijk ontvangen' te zetten.

Verdere informatie en opgave bij:
Dienstencentrum Franciscaanse Beweging,
Van der Does de Willeboissingel 11
5211 CA Den Bosch.
E-mail: .
Of telefonisch: 073 – 6131340
U kunt (vanaf maart) ook een aanmeldingsformulier invullen op http://www.franciscaansebeweging.nl/