221116 energietoeslag Omroep HulstAlle huishoudens krijgen dezer dagen € 190 korting op hun energierekening. Voor sommigen een fijn extraatje, maar niet iedereen heeft het geld nodig en schenkt het liever aan een lokaal fonds dat mensen ondersteunt, die het echt nodig hebben. Denk daarbij aan de lokale Caritas.

Veel mensen kunnen niet wachten totdat de energiecompensatie van twee keer € 190 wordt uitgekeerd. Maar er zijn ook veel mensen die het geld eigenlijk niet nodig hebben. Bij goede doelen is het meer dan welkom en de eerste extra donaties komen nu al binnen.

De hoeveelheid mensen die afhankelijk is van organisaties als Caritas, diaconie of Voedselbank groeit met de week. Ook in Zeeuws-Vlaanderen, dus is iedere donatie meer dan ooit welkom!

Van nu af aan kunt u de aangekondigde energiecompensatie tegemoet zien en mocht u het willen schenken, bedenk welk doel u daarbij voor ogen hebt. Caritas Hulst en SchuldHulpMaatje Hulst werken samen om mensen die het de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen met raad en daad ter zijde te staan en financieel weerbaar te maken. Vast bedankt voor uw gift.

Het rekening nummer van Caritas H. Maria Sterre der Zee is : NL80 RABO 0172 4606 38