220826 lopend vuurtje

Goed nieuws voor de tieners die in 2020 en 2021 het heilig vormsel hebben ontvangen, of dit jaar aan de beurt zijn: op zaterdag 15 oktober 2022 wordt er weer de vormelingendag Lopend Vuurtje gehouden. Lopend Vuurtje is een afwisselende dag speciaal voor alle vormelingen in het Bisdom Breda. Met veel actie en soms heel stil ontdekken de vormelingen de kracht van de heilige Geest. Ook voor ouders en begeleiders is er een inspirerend programma. De plaats van samenkomst is Bergen op Zoom. De laatste keer dat de vormelingendag kon doorgaan, was in 2019.

De dag begint om 9:45 uur in de Lourdeskerk met een eucharistieviering. Na een gezamenlijke lunch is er volop ruimte voor ontmoeting en wordt een uitdagend vlammenspel gedaan. Voor ouders, verzorgers en begeleiders is er een moment van groepsgesprek. Aan het einde van het programma, vanaf 13:30 uur, krijgen de deelnemers een persoonlijke zegen.

Praktisch
Voor een goede organisatie is het nodig om vooraf aan te melden. De kosten voor deze dag bedragen € 5,00 per persoon. Dit geldt voor zowel de vormelingen als voor de ouders/verzorgers/begeleiders.

Voor vragen: . Adres: Prins Bernhardlaan 66, 4615 BD Bergen op Zoom.

Aanmelden kan online op pagina http://www.bisdomvanbreda.nl/lopendvuurtje/

Tot 15 oktober,
werkgroep Lopend Vuurtje