220215 logo givtOm het u gemakkelijk te maken wordt ‘digitaal’ collecteren mogelijk gemaakt. Dit wordt gedaan met Givt.

Wat is Givt? Steeds meer mensen hebben geen contant geld meer op zak. De slimme techniek van Givt maakt het mogelijk om met een smartphone tóch te kunnen geven. Heeft u wél gewoon contant geld bij u? Dan kunt u ook daarmee blijven betalen.

220215 logo givt downloadHoe gebruikt u Givt?
Download Givt gratis in de App Store of in Google Play!
Open de app.
Kies het bedrag dat u wilt geven.
Beweeg uw telefoon langs een Givt-collectemiddel of selecteer een doel uit een lijst. Zo blijft u als gever anoniem.
Bij de kaarsen komt een QR code te hangen, die u kunt scannen met uw smarttelefoon. Ook hier geldt dat u zich dient aan te melden en een machtiging af dient te geven. Indien al aangemeld omdat u meedoet aan de collectes, dan hoeft dit niet.
Indien u de eerste keer hebt gescand, wordt het geld nog niet geïnd. Voordat het geld van uw rekening wordt afgeschreven, moet u eerst een doorlopende machtiging geven. Hij wordt alleen gebruikt als u de app gebruikt om te geven. Hierdoor hoeft u maar één keer een machtiging af te geven voor al uw toekomstige giften. Wel zo makkelijk. Uw gift wordt dan na het geven van de machtiging binnen 1 tot 3 werkdagen van uw rekening afgeschreven. Veel geefplezier!

Givt is dé oplossing voor het meedoen aan de collecte zonder contant geld. Het is gemakkelijk in elke situatie, u kiest zelf hoeveel u wilt geven, dat is het gemak van geven met Givt! Meer info vindt u op: https://givtapp.net/
Dus download Givt gratis in de App Store of in Google Play. Registreer uzelf als gebruiker door uw gegevens eenmalig in te vullen. Dan kunt u binnenkort de kaarsen behalve contant ook met een QR-code betalen. De gebruiksaanwijzing daarvoor wordt bij de kaarsen en op het mededelingenbord opgehangen.