Gebed, bezinning, ontmoeting en ontspanning

Dit zijn de kernwoorden die horen bij een bedevaart naar de Maagd der Armen in Banneux:
gezamenlijk of individueel gebed, bezinning doormiddel van de aangeboden vieringen, gesprek met medepelgrims of onze gedreven vrijwillige medewerkers en ontspanning tussen het hele gebeuren door of op de tombola-avond, de maandag.

‘Caritas Banneux bisdom Breda’ organiseert voor het 65ste jaar meerdere bedevaarten naar Banneux. Naast de 5-daagse reis staat ook de dagbedevaart op het programma.

190117 65 Jaar bedevaarten naar Banneux

5-Daagse bedevaart van vrijdag 10 t/m dinsdag 14 mei 2019
Vervoer in luxe (rolstoelvriendelijke) touringcar vanaf verschillende opstapplaatsen in het bisdom Breda (a.d.h.v. inschrijvingen), verblijf 5 dagen en 4 nachten in ‘Hospitaliteit Banneux Notre-Dame’, welke beschikt over tweepersoonskamers met toilet en douche o.b.v. volpension, zowel met de heen- als de terugreis een verzorgde maaltijd aan het Zilvermeer in Mol (B), verzorgd bedevaartprogramma met eigen pastores, een enthousiast zorgteam (arts, verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden, brancardiers).
Deelname is mogelijk voor zowel gezonde (mobiele) als zieke/oudere (minder mobiele) pelgrims.
De prijs is € 310 p.p, de toeslag voor een 1-persoonskamer is € 50.

Dagbedevaart op zondag 12 mei
Vervoer met luxe touringcar met opstapplaatsen doorheen het bisdom Breda (a.d.h.v. inschrijvingen), bij aankomst deelname aan de Internationale eucharistieviering en ’s middags aan het plechtige lof met pelgrimszegen, volledige betrokkenheid met het lopende Triduüm, inclusief warm middagmaal, ’s middags koffie of thee met een stuk vlaai en een versnapering tijdens de terugreis in de bus.
De prijs is € 47,50 p.p.

Uw interesse gewekt? Klik hier voor de brochure, neem een kijkje op onze website: http://banneux-breda.jouwweb.nl en schrijf u in!

Info:
tel: 0164-612973, e-mail: