160831 reis naar romeAl enkele malen is er in te Tintin de aankondiging van de reis naar Rome gemaakt. Het is een bijzondere reis naar het Rome van paus Franciscus, die in korte tijd wereldwijd de harten van de mensen veroverde. Er is een Nederlandse dag die alleen dit heilig Jaar samen de Paus zal plaatsvinden met audiëntie, bezoek aan de paus, en we bezoeken het St Pietersplein. Uiteraard bezoekt u ook andere belangrijke en eeuwenoude gebouwen, bv Sint Jan van Lateranen en de oud-christelijke basiliek Sint-Paulus Buiten de Muren evenals naar de Santa Maria Maggiore, waar we de vespers meemaken. We gaan ook wandelen, ‘camino Mariano’ via Engelenbrug, Piazza Navona, Pantheon en een wandeling van de Sint Pieter naar de Sint Jan van Lateranen langs o.a. het Forum Romanum en het Colosseum. Natuurlijk kunt u in uw vrije uurtjes ook nog andere bezienswaardigheden gaan bezoeken.

Op dit moment zijn we met 16 personen uit Zeeuws-Vlaanderen. We proberen via de VNB samen met Bergen op Zoom op te trekken en hopelijk ook in hetzelfde hotel te logeren. Zo kunnen we ook in andere uren met elkaar optrekken.

De vlucht en hotelindeling zal rond 16 september bekend worden gemaakt aan de deelnemers. Daar we een groep specifiek voor Zeeuws-Vlaanderen hebben kunnen we, als de gegevens bekend zijn, ook kijken naar gezamenlijk vervoer naar de luchthaven. Er wordt hierover contact met u opgenomen en hoor dan graag of u van deze pendelbus gebruik wilt maken. We weten op dit moment nog niet welke kosten hieraan verbonden zijn.

U kunt zich nog opgeven, maar graag op korte termijn want de VNB gaat ook advertenties plaatsen.

VNB: Postbus 273, 5201 AG ’s-Hertogenbosch, reisnummer RO1630 Zeeuws-Vlaanderen, info ook bij Cecile van Tiggelen, 06 53858077, . Prijs is € 839,00 p.p. Indien een éénpersoonskamer gewenst is, komt er nog een toeslag bij.