Reserveren voor de vieringen

Vieringen op zondag zijn momenteel uitsluiten in Hulst in de basiliek. Reserveren voor een plaats in Hulst voor zowel de zondagsvieringen als de vieringen op woensdag en vrijdag kan uitsluitend:

• bellen op maandag en donderdag tussen 9.30 tot 11.30 uur op 0114 745000, keuzetoets 2 of

Voor het aanmelden overige vieringen dient u zich bij uw eigen parochiekern of de kerk van uw keuze aan te melden. Vol is vol en het kan zijn dat u eens wordt aangeraden een viering over te slaan. Hierna volgen de adressen:

• Voor Kloosterzande: Mevrouw Van Kerkhoven, 0114 682468, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kunt u uiteindelijk toch niet naar de viering komen, meld u dan af zodat we iemand anders met uw gereserveerde plaats blij kunnen maken.

gezinsvieringen vierenTijden en plaatsen van vaste vieringen:

plaatsdagtijdadres
Vogelwaarde zaterdag  19.00 uur   Kerkstraat 5, Vogelwaarde
Hengstdijk  2de en 4de maandag
van de maand
 19.00 uur Hengstdijkse Kerkstraat 6,
Hengstdijk

Overzicht voor de periode van 12 april t/m 26 april 2021
onder voorbehoud:

dag   datum     tijd           plaats       vieringvoorganger
maandag 12 april 19.00 Hengstdijk woord- en communieviering R. Grossert
 maandag  26 april 19.00 Hengstdijk  woord- en communieviering  werkgroep