110316 taize avondgebedHet eerstvolgend Taizé avondgebed zal worden gehouden op donderdag 7 december in de H. Catharinakerk te Hengstdijk om 19.30 uur met het thema "De boodschap van de Vreugdebode" m.m.v. o.a. de begeleidingsgroep Laudate Dominum.

171122 avondgebed in de stijl van taizeIn dit avondgebed willen we ons laten inspireren door de advent, als tijd van verwachting en hoop. Er is een volledige orde van dienst beschikbaar. In ons zingen, bidden, stil zijn, het lezen van de Bijbel (uit Jesaja 52 en het lied van Maria het Magnificat uit Lucas 1) en naar het luisteren naar religieus geïnspireerde muziek ontdekken wij wellicht de boodschap van de vreugde van advent. Fijn als u dit met ons wilt meebeleven. U bent van harte welkom in de (r.-k.) kerk van Hengstdijk.  

Na afloop van dit avondgebed ontmoeten we elkaar onder het genot van een kopje koffie. Deze oecumenische activiteit gaat uit van de r.-k. parochie H. Maria Sterre der Zee en de protestantse kerk Oosthoek te Hulst. Informatie bij ds. Overduin, 0114-683360.