ziekenhuisbezoek thumb

De ziekenhuisbezoekgroep bestaat uit een aantal dames afkomstig uit verschillende parochiekernen in onze parochie. De leden zijn per toerbeurt eens in de zes weken aan de beurt om ziekenbezoek af te leggen. Zij bezoeken wekelijks, niet op een vaste dag, parochianen in het ziekenhuis ZorgSaam Kliniek Hulst.

Wanneer u met het opnamegesprek kenbaar maakt, dat uw naam doorgestuurd mag worden naar de parochie, dan pas heeft de vrijwilliger toestemming, om bij u langs te komen.
De bezoeksters zijn verplicht een naamkaartje te dragen en moeten zich houden aan de afspraken, die voor het bezoekwerk gelden, zoals vriendelijkheid, gepaste houding, discretie en rust.

Bij de receptie worden de namen opgevraagd, vervolgens moeten de dames zich melden bij de afdelingssecretaresse, alvorens zij de mensen mogen bezoeken.
Wanneer u meer wilt weten, neem dan contact op met een van de bezoeksters.