130621 Meditatieve Taize vieringBidden in de stilte van je hart... (Frère Roge van Taizé)

Het is een jaarlijks terugkerend evenement geworden voor het dameskoor van de Basiliek: De verzorging van een meditatieve zangavond.

Dit jaar is gekozen voor liederen uit de gemeenschap van Taizé. Deze liederen zijn meditatief en hebben als doel ieders deelname te stimuleren. De liederen zijn erop gericht mensen te helpen ‘tijd te nemen' in Gods aanwezigheid. Ieder wordt van harte uitgenodigd om op deze avond mee te bidden en te zingen. Het thema is dan ook:

Bidden in de stilte van je hart... (Frère Roge van Taizé)
Het is een jaarlijks terugkerend evenement geworden voor het dameskoor van de Basiliek: De verzorging van een meditatieve zangavond.

Dit jaar is gekozen voor liederen uit de gemeenschap van Taizé. Deze liederen zijn meditatief en hebben als doel ieders deelname te stimuleren. De liederen zijn erop gericht mensen te helpen ‘tijd te nemen’ in Gods aanwezigheid. Ieder wordt van harte uitgenodigd om op deze avond mee te bidden en te zingen. Het thema is dan ook:
‘Bidden in de stilte van je har.t‘ Want de levensweg van een mens heeft mooie, maar ook moeilijke momenten. Ook de weg van Jezus Christus was niet altijd even gemakkelijk. Hij is voor velen het grote voorbeeld. Een bron van troost en sterkte. Hij geeft mensen weer de kracht en de moed om verder te gaan, ook op moeilijke momenten. Deze Taizé zangavond wordt gehouden op

vrijdag 25 oktober a.s.
om 19.30 uur
in de basiliek te Hulst.

Het dameskoor van de Basiliek, onder leiding van Marina Stockman ondersteunt de gezangen. De orgelbegeleiding wordt verzorgd door Marcel Mangnus. Ook zal medewerking worden verleend door enkele instrumentalisten.

Pater Joop Reurs en pastor Ralf Grossert verlenen aan deze zangavond hun medewerking. Van harte welkom!

Dameskoor van de Basiliek