170413 BarmhartigheidszondagZoals u allen weet hebben we afgelopen jaar veel aandacht besteed aan het heilig Jaar van Barmhartigheid. De expositie in de basiliek, de rondleidingen en de lezingen zorgden voor veel bezoekers.

Ook dit jaar geven we aandacht aan barmhartigheidszondag en we hopen weer op uw komst. Op zondag 23 april, zondag van de Goddelijke Barmhartigheid, zal Mgr. dr. J.W.M. Liesen om 15.00 uur voorgaan in een gebedsviering in de basiliek van de H. Willibrordus te Hulst.

Na de gebedsdienst zal Mgr. Liesen in de tuin van de basiliek het kunstwerk van het heilig Jaar van Barmhartigheid onthullen en inzegenen. Met dit kunstwerk wil het bisdom Breda een blijvende herinnering bewaren aan dit buitengewoon heilig Jaar. Het beeld toont ons de Barmhartige Samaritaan en is ontworpen en vervaardigd door de kunstenaar Jan Tolboom uit Leusden.

Na deze inzegening kunt u onder het genot van een kopje koffie met barmhartigheidskoek nog gezellig napraten in de basiliek.

Als u geïnteresseerd bent kunt een replica bestellen voor de prijs van € 60,00 (voorzien van een certificaat van echtheid).