150309 Busvervoer naar de Chrisma mis

Ook dit jaar willen we vanuit de parochie H. Maria Sterre der Zee weer busvervoer aanbieden voor het bijwonen van de chrismaviering. Iedereen is van harte uitgenodigd om aan deze chrismaviering deel te nemen.

De chrismaviering vindt dit jaar plaats op woensdag 28 maart as 19.00 in de kerk van de H. Joseph te Roosendaal.

De bus vertrekt om 16.00 uur vanaf het busstation Stationsplein te Hulst (parking aan Brasserie Oud Hulst).

Bij voldoende deelname kan het busvervoer definitief worden vastgelegd.

Gelieve U daarom uiterlijk vóór 20 maart aan te melden bij het secretariaat van de parochie H. Maria Sterre der Zee Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefonisch via 0114-745000 of doorgeven aan de leden van het pastoraal team.

170728 uitnodiging las Aceitunas te Koewacht

170608 kerk lamswaarde open tijdens kermisDe leefbaarheid van een dorp gaat niet alleen
achteruit als een winkel sluit.
Er zijn nog meer dingen belangrijk.
Zoals een kerk.
Daarom houden wij de kerk open op

zondag 18 juni
van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Kinderen kunnen komen knutselen.
Tentoonstelling over kerkschatten en kazuifels.
En de toren kan je beklimmen en boven
heb je een prachtig uitzicht over
de omgeving van Lamswaarde.

Leuk voor jong en oud!

Al vele jaren wordt in de basiliek de boekenmarkt gehouden, waarbij de opbrengst dit jaar zal zijn voor het project van Pater Swinne.
Dit jaar zijn er niet alleen boeken te koop, maar zal er ook muziek gemaakt worden. Onze eigen jeugd krijgt de gelegenheid muziekinstrumentjes te maken. Als je wc-rolletjes hebt maar ook stokjes om muziek te maken breng het mee naar de basiliek. We maken samen jouw muziekinstrument.

170308 er zit muziek in de basiliek bas

Waar: de basiliek van Hulst