schoonmaken kerk

Het is aangenaam om te verblijven in een goed verzorgde ruimte, ook wanneer we op zaterdagavond of bij een speciale gelegenheid naar de kerk komen.
Daarom zorgen alle parochiekernen ervoor dat hun kerkgebouw er steeds fris en goed uitziet. Ook in onze parochiekern gebeurt dat door 'stille werkers'.

7 Dames en 3 heren komen hiervoor enkele malen per jaar op een woensdagvoormiddag bijeen. Ze beginnen om 8.30 uur en keren rond 11.30 uur weer huiswaarts.
Maar zoals ieder wel weet maken vele handen licht werk; dus als u zin hebt om bij dit groepje te komen, kunt u zich aanmelden bij de contactpersoon, mw. Christien Bertram .

De dames zijn:

• Christien Bertram
  • Fanny van Geertruy
  • Marcella van Geertruy
  • José Himbrecht
  • Imelda Marin
  • Lucie van de Vijver
  • Antoinette van Waterschoot

De heren zijn:

Clinge kerkpoetsen

Op de foto staan v.l.n.r. Annie Schalkens, Imelda Marin, Christien Bertram, Jeanine Moens, Marcella van Geertruy, José Himbrecht.